Leden stellen zich voor

Naam

Tibor en Martine

Bootnaam

Hallo wereld

 

Boottype

-

 

Ligplaatsnummer

 

 

 
martine
 

 
tibor

Onze sloep “Hallo wereld” is een combinatie van polyester onderzijde en teak-afwerking op het dek. De sloep is 6.70m lang met een Vetus diesel moter…Dat is alles wat ik weet….:)

De bemanning bestaat uit ons gezin van 4 personen.Tibor, Danae (22), Thomas (20) en Martine VMK. Wij wonen in Hilversum. Vanaf komende zomer zijn zowel Danae  als Thomas  allebei het huis uit,  woonachtig in Rotterdam en Amsterdam waar zij ook beide studeren.

We komen al geruime tijd  op onze unieke haven. Het is lang geleden begonnen met mijn vader Ab Meijer die ooit op dit plekje door zijn zus attent is gemaakt. Samen met mijn moeder hadden zij hier toendertijd een verkleinde BM liggen. Later is dat een andere 16m2 BM geworden.

Omdat het hijsen van de zeilen fysiek te zwaar  werd hebben we gezamenlijk een sloep gekocht. De oude BM heeft nog enige tijd op het grasveld als speelboot gefunctioneerd…en gelukkig heeft hij  nog een tijdje  kunnen genieten want een waterliefhebber was mijn vader zeker en dit is nu al aan 2 generaties doorgegeven!

In de optimist “ Hallo Wereld Junior” heeft iedereen leren zeilen. Nu is het vooral relaxed genieten van een vaartje op de plas of op de Vecht. Of gewoon in de haven liggen met een boek en kop koffie. Ik geniet ervan!

Het moment dat je je overtrekt met de pont naar de andere kant begint de ontspanning al. Of een toepasselijk motto; wat ik ooit  ergens las : “ als het even niet loopt, moet je het soms laten varen”….:)

Ik kijk uit naar een nieuw vaarseizoen en ben ook erg nieuwsgierig naar ons toekomstige onderkomen/nieuwe clubtent.

Wens iedereen een zonnige tijd op het water toe!