Leden stellen zich voor

Naam

Frank en Petra

Bootnaam

Gypsy

 

Boottype

 

 

Ligplaatsnummer

2

 

 
familie-smit
 

 
gypsy

De families Smit en Kraan hebben beiden een lange historie met onze mooie eilanden. Frank Smit komt, net als zijn zus Leontine, al sinds zijn geboorte op Loosdrecht.

Zijn ouders Wim en Greet waren leden vanaf het eerste begin. Petra komt ook van jongs af aan, maar op een ander deel. ‘Het Puntje’ genaamd door de AVGA’ers, ‘Het Eiland’ door onze familie zelf. De ouders van Petra; Rob en Annemarie Kraan kochten dit stuk ooit en inmiddels genieten zus Mira, haar partner Leo en hun zoon Emile van dit mooie plekje.

De Smitten kinderen Christian en Isabella zijn ook opgegroeid op de haven en komen hier nog regelmatig. Wij liggen met onze zeilboot Gypsy op het Noord Eiland en zijn actieve leden. Frank verzorgt sinds 1973 het AVGA krantje en organiseert de jaarlijkse zeilwedstrijd.

Petra is ooit gestart met het notuleren van de ALV, op haar verzoek is het partner lidmaatschap geïntroduceerd, heeft in alle commissies gezeten (activiteiten, kascontrole en kennismaking) en is 4 jaar lang de eerste vrouwelijke voorzitter van de vereniging geweest.

Frank en Petra zijn al sinds 1989 een stel, maar niet omdat we allebei op hetzelfde eiland zijn opgegroeid. Hier heeft een ander eiland een grote rol gespeeld. Een mooi verhaal, die we op verzoek graag met je delen.