Onze Haven

De haven van watersportvereniging AVGA (Algemene Vereniging Groot Amsterdam) ligt in een rustige hoek van de Loosdrechtse plassen De plassen zijn een Natura 2000 natuur beschermingsgebied (zowel onder de Vogel-richtlijn als de Habitatrichtlijn). In het water- en bosrijke gebied leven talrijke vogelsoorten, waardoor de plek voor recreantenen natuurliefhebbers volop genieten is. 

U vindt de verenigingshaven op ongeveer 10 minuten varen van de de Mijndense Sluis. Deze geeft toegang tot de Vecht. In slechts 2 minuten bent u per boot op de Loosdrechtse Plassen,  de Muijeveldse Wetering of via de Drecht. De haven bestaat uit  twee veeneilanden en een stuk land grenzend aan de Drecht.

Er zijn basale voorzieningen, zoals toiletten, douches en afvalbakken aanwezig. In het centraal gelegen clubhuis 'De Tent' kunt u een praatje maken, spelletjes spelen of een borrel drinken. Op de eilanden kunt u barbecueën en kunnen kinderen uitstekend spelen. Op onze verenigingshaven, vinden onze leden al ruim 80 jaar ontspanning, gezelligheid, watersportplezier, rust en een heerlijke ligplaats voor de zeil- en motorboten. 

dsc-7543-lr

Passant?

Bent u passant en op zoek naar een plek in onze gezellige verenigingshaven? 

Lees hier meer

oudavga-6
oudavga-12
oudavga-4
oudavga-9
oudavga-5
oudavga-10
 

Adres Haven

Trekpad 45
1231 PA Loosdrecht
Gemeente Wijdemeren

Disclaimer

Website Disclaimer

 

Contactgegevens

Havenmeester : G.J. Venhuis

Tel.: 06-23691172  

E-mail: retseemnevah.[antispam].@avga.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Locatie